mistral-minibus.hu
regisztráció

Help

Szolgáltatásunk megrendeléséhez kívánunk segitséget nyújtani az alábbi leírással.

Amennyiben az online foglalás kitöltésekor nehézségekbe ütközik, az alábbiak segíteni fogják Önt a rendelési form gyors és pontos kitöltésben.

1. A főoldalon a legördülő lista használatával válassza ki, milyen irányba szeretné igénybe venni a transzferszolgáltatást:

    - egy irányba az Ön által megadandó településről a kiválasztandó reptérre

    - egy irányba a kiválasztandó reptérről az Ön által kiválasztott településre

    - oda-vissza útra, először a településről a reptérre majd vissza a reptérről a településre

    - oda-vissza útra, először a reptérről a településre majd vissza a településről a reptérre

2. A legördülő lista használatával válassza ki melyik reptérre vagy reptérről kívánja igénybe venni a szolgáltatást.

3. A legördülő lista használatával válassza ki melyik településről vagy településre kívánja igénybe venni a szolgáltatást     (a szolgáltatást csak a listában szereplő településekre vagy településekről lehet igénybe venni).

4. A legördülő lista használatával adja meg, hány 12 évét betöltött feln?tt személyre szól a foglalás.

5. Amennyiben 12 életévét még be nem töltött gyermek részére is foglal, a legördülő lista használatával adja meg a gyermek(ek) számát.

6. A tovább gombra kattintva lépjen a következő oldalra.

7. A második oldalon megjelennek az eddig megadott paraméterek alapján az Ön számára szóló ajánlataink.

8. Kérjük, figyelmesen tanulmányozza át az ajánlatokat azok tartalma és díjai alapján.

9. Az ajánlatok közül válassza ki az Ön igényeinek minden szempontból legmegfelel?bbet és kattintson a választott ajánlat melletti foglalás gombra.

10. A következő oldalon a foglalás folytatásához, ha idáig még nem regisztrált rendszerünkben, kattintson a regisztrációra, ahol a szükséges adatok megadásával regisztrálhat. Ha már regisztrált felhasználónk, úgy az oldal tetején a regisztrált email címmel és jelszóval be tud lépni.

11. Belépést követően ki kell választani, hogy önmagának vagy más személynek foglal. Ne feledje, a foglalás leadásáért minden esetben a regisztrált személy a felelős, függetlenül attól, hogy önmagának vagy más személynek foglal.

12. A következő oldalakon a szükséges adatokat kell megadni a mezők megfeleló kitöltésével vagy kiválasztásával. Kérjük, minden adatot pontosan töltsön ki, mert csak így garantálható a teljesítés pontossága is.

13. Kérjük, figyelmesen olvassa át az utazási feltételeket és ne feledkezzen meg annak elfogadásáról a megfelelő mező használatával.

14. Az adatok megadását követően az "ajánlatot kérek" gombra kattintva küldheti el foglalását.

15. Ezt követően megjelennek az elküldött foglalás részletei. Ha a megadott adatokban hibát talál vagy esetleg meggondolta magát, a foglalást itt van módja a "lemondom" gomb használatával lemondani.

16. A rendelés további menete során ki kell választani a fizetés módját.

Amennyiben az interneten történő bankkártyás fizetést választja, a fizetés menete az alábbiak szerint zajlik:

Fizetés lépései

  1. Ön a webáruház oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
  2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
  4. A fizetést követően Ön visszatér a webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni engedélyezést jelenti –, a CIB Bank elindítja a vásárló kártyájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Bővebb információt ide kattintva olvashat.

 

17. Leadott foglalásait a lap tetején található "foglalások, foglalások lemondása" menüpontra kattintva bármikor megnézheti. Ne feledje, hogy foglalást legkésőbb az utazás időpontja előtt 72 órával lehet díjmentesen törölni. 

 

Reméljük, a fenti segédlet segít eligazodni foglalási rendszerünkben. Várjuk foglalását!