mistral-minibus.hu
regisztráció

Mistral

 A Mistral 1999-ben kezdte meg működését, ezzel első vidéki transzferszolgáltatóként jelent meg a magyar személyszállítási szegmensben. Ma is a legrugalmasabb és leginnovatívabb szolgáltatóként piacvezető a dél-Dunántúli régióban.  

          A Mistral Intercity Airport Shuttle ütőérként köti össze a Budapest Liszt Ferenc Airport termináljait a dél-Dunántúl városaival, településeivel. (Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Mohács, Szigetvár, Barcs stb).  

          A Mistral mind shuttle transzfer (klasszikus gyűjtőjárat), mind privát transzfer (V.I.P.) szolgáltatással áll az utazók rendelkezésére. Levesszük utasainak válláról a repülőtérre való kijutás bonyolult és nyűgös terhét. A lehető legrövidebb idő alatt, átszállásoktól mentesen, megkímélve a csomagokkal történő bajlódástól, kényelmesen, biztonságosan, megbízhatóan juttatjuk megrendel?inket a reptérről a megjelölt célig vagy otthonától a reptérig.  
         Gépkocsijaink egyedi megrendelésre egész évben a nap 24 órájában kiszolgálják utasaink igényeit. 
 

        A legkedveltebb Pécs - Budapest transzfer mellett személyszállítást határon kívüli repterekre is, így: Bécs Schwechat reptér, Pozony reptér, Graz reptér, Zágráb reptér, Eszék reptér és Belgrád reptér      

        Transzfer áraink, transzfer viteldíjaink garantáltan a legkedvezőbb ár-érték aránnyal bírnak. 

       Lehetőség van más, egyedi uticél megadására is, kérjen személyre szabott ajánlatot irodánktól.  
Ha meggyőztük, legyen Ön is törzsutasunk és a lehető legkedvezőbb ár-érték arány az Öné.  
Jó döntést és kellemes utazást kívánunk.  
Foglaljon helyet a Mistralban és élvezze a gondtalan utazást. 

Döntés előtt tekintse át érveinket:

 

Vonat, busz, saját kocsi? Hogyan jussunk el a reptérre? 

Néhány fogalmi meghatározás a könnyebb eligazodás kedvéért:


Shuttle Transfer 

A Shuttle Transfer (klasszikus gyűjtójárat) típusú szolgáltatás a kedvező viteldíjak fenntartása érdekében úgynevezett gyűjtőjáratos háztól-házig rendszer, mely az egyedi megrendelések összehangolásával több repülőjárathoz visz utasokat és esetenként több érkező járat utasait összevárva viszi az utasok házhoz. A megrendelések teljesítése az utaslétszámtól függően személygépkocsival vagy mikrobusszal történik. E szolgáltatás típusnál a rendszerből adódóan előfordulhatnak várakozások a repülőtéren, azonban a járatok összevárása nem haladja meg a 1,5 órát. 

Privat Transfer 

A Privat Transfer (V.I.P.) típusú szolgáltatás egy személyre szabott háztól-házig szolgáltatás, mely a Shuttle Transfer szolgáltatásnál valamivel magasabb viteldíj ellenében szállítja az utasokat, azonban nem gyűjtőjáratos rendszerben, így nincs várakozási idő, nincs szükség kompromisszumra, a gépkocsi minden esetben csak egy megrendelést teljesít.